artist_Laura

Laura Annala


ARTIST

ARTIST


Olen vuonna 1985 syntynyt ja lähes puolet elämästäni yrittäjänä toiminut paluumuuttaja. Asun tällä hetkellä Lapualla ja maalaamisen lisäksi olen pienen pojan äiti ja upean miehen puoliso.

Aivosyöpään sairastumisen myötä 2018 sain uuden mahdollisuuden pohtia elämää ja sen ainutkertaisuutta ja vaikka viime vuodet ovat koetelleet monella tapaa ovat ne myös antaneet äärettömän paljon. Leikkauksesta toipuessani en osannut kirjoittaa nimeäni enempää mutta pensseli pysyi kädessäni. Luovuus on ollut minulle aina tapa purkaa energiaani ja tuntojani, ennen sain toteuttaa itseäni kampaajan työssäni ja nyt hakeuduin kuin automaattisesti maalamisen pariin.

Kaiken kokemani jälkeen maalaamisesta on tullut tapa käsitellä elämän monimuotoisuutta ja ilmaista tunteita, joiden olemassaolosta en ole ehkä itsekkään tietoinen. Toivon voivani jatkaa maalamisen parissa mahdollisimman pitkälle muodostaakseni myös vuoropuhelua minun ja samanlaisia kokemuksia läpikäyneiden ihmisten välille taiteen kautta.

Maalaaminen on minulle vapautta. Tyhjän kankaan edessä ajattelen, ettei minun tarvitse osata mitään eikä pystyä mihinkään. Joinain päivinä luova prosessi tuntuu hankalalta, toisina päivinä kaikki onnistuu. Nautin siitä ettei koskaan tiedä mitä maalaus minulta vaatii tullakseen valmiiksi.

MORE ARTISTS

Get in Touch


Taide- ja kulttuuritapahtumia Helsingistä

jokaiseen ilmansuuntaan, ja ilman kilometrirajoituksia.

Email: info @ helsinkiexhibitions . com

Puhelin: (+358) 400 4711 82

HELSINKI EXHIBITIONS

© Copyright. All Rights Reserved.

Riikka Mustakallio www.mustakallio.work

Rigulio Graak


Taiteilijayhteisöjen

                              Art Society Soho Helsinki

                              Women Artists Born Global Network perustaja, taiteilija, kuraattori, tuottaja, digitaalisen median monitoiminainen, ja konseptien ja ratkaisujen keksijä.